_

Lasa-ne o  Recenzie

Daca esti sau ai fost clientul nostru, te rugam sa ne lasi pararea ta despre echipa Enache Mutari Rapide

Ne adaptam nevoilor tale asadar vom tine cont de parerea ta si vom transforma echipa in cea mai buna solutie nevoilor si serviciilor tale.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Lasa recenzie

Enache mutari
RAITING SERVICII  
 22 reviews
 by Cristina Mihăilescu
Excelenta experienta

Oameni deosebiți, responsabili, punctuali și profesioniti

 by Cermed - Constanta
Profesioniști

Ne-a impresionat seriozitatea si profesionalismul acestei echipe.

Am instalat un analizor de laborator compus din 3 elemente cu o greutate de aprox. 460 kg fiecare, care au fost manipulate de dânșii in siguranță, fără incidente sau deteriorări.

Intreaga operațiune a decurs fără probleme, echipa dând dovadă de o sinconizare perfectă.

Recomand cu caldură serviciile echipei Enache Mutari.

 by Petrică Ciocoiu
Mutare pianina GALATI-BUCUREȘTI

Profesionalism și seriozitate sută la sută. Oameni care chiar știu ce fac și fac bine. Recomand cu toată încrederea. Mulțumiri!

 by Colegiul National de Arte “Dinu Lipatti”
Transport pianina

Am primit pianina transportata impecabil de catre firma dumneavoastra. Multumim pentru seriozitatea, solicitudinea, rapiditatea si profesionalismul dovedit cu aceasta ocazie! Cu siguranta vom mai apela la serviciile acestei firme si o vom recomanda tuturor!

 by Colegiul National de Arte “Dinu Lipatti”
Transport pianina

Multumiri pentru solicitudinea, seriozitatea, profesionalismul si promptitudinea serviciilor firmei dumneavoastra. Pianina a anuns la noi in cele mai bune conditii. Vom mai apela, cu siguranta, la serviciile acestei firme si o vom recomanda tuturor!

 by Robert
Perfect

Suntem tare multumiti, baietii sunt profesionisti. In Suedia unde locuau am transportat Steinway-ul mai multe ore cu echipe top-class, si ma bucur ca am gasit Enache si echipa lui aici in Romania. Recomand 100%

 by Marinela si Robert
Multumim!

O echipa grozava. Profesionisti. Comunicare usoara si corecta. Multumim!

 by Vasile Smaranda
Mutare pianine

Echipa de oameni foarte buni profesioniști, rapizi și indemanosi cu multă experiență în domeniu. Au răspuns apelului meu cu multă promptitudine. Raport calitate-pret excelent. Recomand celor ce doresc ca instrumentele lor muzicale sa fie transportate în siguranță!

 by Sile
ENACHEII SOEIOSI SI IEFTINI

Am vorbit, ne-am inteles la pret iar pianina a ajuns sub degetele mele asa cum mi-am dorit eu. Surprinator, echipa musculoasa si foarte serioasa.

 by Adrian
Transport pianina

O echipa foarte serioasa, profesionisti desavarsiti. Recomand cu cea mai mare caldura. Cu siguranta voi mai apela la dumnealor.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»